Företaget

Utvecklar, tillverkar och säljer ett flertal olika produkter. De flesta av dem bygger på spiraltransportörs teknik (även kallat skruvtransportörer). Vi utför totalentreprenader på vår egen patenterade Bagtronic® sorteringsanläggning (optisk sortering), förbehandlingsutrustning till biogas- och komposteringsanläggningar och kompletta komposteringsanläggningar.

Företaget grundades 2004 och har succesivt ökat omsättning och vinst genom organisk tillväxt. I takt med vår utveckling har vi byggt ut våra lokaler och står bra rustade för ytterligare expansion de kommande åren.

Verksamhetsområde

Med utgångspunkt från huvudkontoret i Leksand levereras  våra produkter över stora delar av världen. Vi finns även representerade i Frankrike, Tyskland och Kanada genom egna försäljningskontor och samägda bolag.

Kundanpassade lösningar med hög servicegrad

För oss på SpiralTrans är en hög servicegrad viktig. Vi har utprovade standardprodukter och egenutvecklad teknik, som sedan anpassas efter kundens förhållanden. Vi har ett starkt nätverk och jobbar med många lokala underleverantörer. Det innebär inte enbart att vi är nära våra leverantörer, vi har även en hög egenkontroll i produktion/tillverkning. Den nära dialogen fortsätter under kundrelationen. Vi är övertygade om att närhet och dialog bygger långsiktiga kundrelationer. I dagens snabba utveckling är gårdagens lösningar inte mycket värda. Därför arbetar vi ständigt med att förfina våra processer och utveckla vår verksamhet. Det tror och hoppas vi att våra kunder också märker.

lokale